786FRIDGE | New arrival, Anine Bing

786FRIDGE | New arrival, Anine Bing

| News |

Get ready voor Anine Bing.

Volgende week is het zo ver. Dan krijgen wij onze eeste items van het merk Anine Bing binnen! Toen ik dit hoorde werd ik meteen enthousiast en ging ik op onderzoek uit. Want wie is Anine Bing precies? En waar staat zij voor?

Over Anine Bing zelf

Anine Bing komt oorsprongelijk uit Denemarken, maar groeide op in Zweden. Daarna heeft ze over de hele wereld gewoont en gewerkt. Tegenwoordig woont en werkt zij in Los Angeles. Anine heeft in het verleden een paar samenwerkingen gedaan met verschillende labels, maar droomde altijd van een eigen brand. En in 2012 was het eindelijk zo ver, ze lanceerde haar eigen label 'Anine Bing' en het was meteen een succes! 

 Waar staat Anine Bing nou precies voor?

'Mijn doel is, of je nou een moeder, model, advocaat of een lerares bent, het zou mogelijk moeten zijn om een coole en geschikte outfit van mijn label te vinden'. Zo omschrijft Anine haar doel met haar brand. Ze haalt haar inspiratie uit muziek, vlooienmarkten in L.A., bloggers en uit het leven zelf. De rock-Bohemian style is waar zij haar collectie op baseert. De items zijn daarom ook gemaakt van de fijnste stoffen. 

Zij ontwerpt haar kleding zo, dat de items door kunnen gaan als een casual everyday outfit maar ook voor een avondje uit. Daarom zijn wij ook zo weg van dit fantastische merk, de keuze is eindeloos in deze collectie!

Dus, houdt onze social media in de gaten, want daarop is te zien wanneer precies wij volgende week dit mooie merk binnen krijgen! Hier onder zie je alvast een paar voorbeelden van de items die wij binnen gaan krijgen ;).

 

Anine bing

Anine bing

Anine bing

Exclusive news & updates
| Newsletter