786FRIDGE | Joseph, clean & casual

786FRIDGE | Joseph, clean & casual

| News |

All about Joseph

Joseph is een merk dat zijn ontwerpen laidback, clean & casual houdt. Deze kenmerkende stijl zien we ook weer terug in zijn nieuwe Fall/Winter collectie. 

The colours

De kleuren die voor deze collectie worden gebruikt, zijn de usual winter kleuren. Grijs, zwart, army green en navy blauw zijn allemaal verwerkt in de mooie items van Joseph. Doordat deze kleuren zo neutraal zijn, zijn ze perfect te combineren! 

The items

In deze collectie vinden we prachtige truien van cashmere in de kleuren zwart en army green, een item wat je echt niet mag missen! Ook zijn er andere truien, die gemaakt zijn van 100% Merinowol, waardoor deze superzacht aanvoelen (en niet kriebelen ;) ). 

De mooi afgewerkte vesten van Joseph mogen we zeker niet vergeten. De vesten hebben een V-hals, wat een classy uitstraling geeft. In zo'n collectie mogen de broeken uiteraard niet ontbreken. Ga jij voor een stoere jeans of een mooie pantalon? Joseph heeft ze allebei in de collectie! Ga voor een stoerdere look met de mooie donkere spijkerjeans of voor een casual look met de mooie pantalon, die je leuk kan combineren met een van Joseph's cashmere truien.

Het piloten jasje mag zeker niet ontbreken in jouw kast deze winter! Deze stoere piloten bomberjack heeft een navy blauwe kleur met een wit wollen kraag en houd je lekker warm.

Klik hier voor de hele nieuwe Fall/Winter collectie van Joseph!

Exclusive news & updates
| Newsletter