Wie is Marie-Stella-Maris?

Wie is Marie-Stella-Maris?

| News |

Wie is Marie-Stella-Maris?

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zet Marie-Stella-Maris zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, dragen zij een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

Ondek hier het assortiment!

 

Hoe kan jij bijdragen?

 
1. Jij koopt & draagt bij!

Voor elk Marie-Stella-Maris product dat jij koopt, komt er een vast bedrag ten goede van schoon drinkwater projecten. Bij Marie-Stella-Maris natuurlijk mineraalwater geldt een bijdrage van 5 cent per liter en bij de verzorgingsproducten geldt een bijdrage van 1 euro per product.

2.  Berekenen & doneren

Elke maand berekend Marie-Stella-Maris zorgvuldig de totale bijdrage van alle producten die zijn verkocht. Dit bedrag wordt direct gestort op de Marie-Stella-Maris Foundation.

3. Samen maken wij het verschil

Dankzij jouw bijdrage, samen met die van anderen maken zij het verschil. Met de 8 ondersteunde drinkwater projecten helpen ze gezamenlijk al meer dan 17.000 mensen aan toegang tot schoon drinkwater.Exclusive news & updates
| Newsletter