SVNTY | NEW COLLECTION

SVNTY | NEW COLLECTION

| News |

NEW COLLECTION | SVNTY

 

By Emi Beverdam

 

De lente is weer in aantocht en daarom stromen bij ons de SS collections binnen, zo ook die van SVNTY. In deze blog zal je een aantal items van de nieuwe collectie zien in een inspirerende set. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

WE WANT TO STOP MAKING SENSE

SVNTY is in 2013 opgericht in Antwerpen door een klein team. De missie van het merk is om een ommekeer te maken in de modewereld.

“We want to dance when everybody is sleeping, scream when all is quiet en love when everybody is whining. We want to stop making sense.”

Zo wil SVNTY vrouwen een verrassende, easy-to-wear en vrouwelijke look meegeven, verpakt in een attitude. En dat is nou precies wat de nieuwe collectie ook weer met zich mee brengt!

 

FRESH OFF THE BOAT

De nieuwste collectie van SVNTY zit boordevol met de welbekende pasvormen, rustige prints en verassende opdrukken. Zoals de naam al zegt, “Fresh off the Boat”, zijn de kleuren gebaseerd op de zee. Rustige en koele kleuren vormen een rode draad in de collectie. Ik heb een aantal prachtige items uitgezocht en hiermee een inspirerende set meegemaakt.

 

SAILOR BABY

In deze outfit stap je eigenlijk regelrecht van de zeilboot af. Je voelt je als ware kapitein. De mooie Madaj Blouse is gemaakt van 100% viscose, dit betekent dat de stof in elk geval van gevaarlijke wateren toch gewoon kan ademen. De Techdata Trousers zijn super comfortabel maar geeft een chique touch aan de look samen met de zilveren loafers. Schip Ahoy!

 SVNTYa

Tags
Exclusive news & updates
| Newsletter