786FRIDGE | Toga Pulla gekke naam leuke laarsjes

786FRIDGE | Toga Pulla gekke naam leuke laarsjes

| News |

Toga laarsjes binnenkort verkrijgbaar bij 786FRIDGE.

Joep schrijf anders een blogje over de Toga Pulla zegt Tess. Toen ik dat hoorde was ik meteen geinteresseerd in dit nieuwe merk. Wat is een Toga Pulla? Wat verkopen ze? Waar staat het voor? Antwoorden op mijn eigen vragen ga ik beantwoorden in deze blog.

Al heel snel nadat mijn interesse gewekt was kwam ik erachter dat het merk Toga heette en de collectie waaruit de laarsjes die wij beschikbaar krijgen Toga Pulla heette. Ik wist nu nog niet wat een Toga Pulla was dus ik ging op onderzoek uit. 

Een Toga Pulla is dus een gewaad uit de romeinse tijd. Er zijn meerdere soorten Toga's maar ik voel niet de behoefte om mijn toetsen te slijten aan alle verschillende soorten toga's die er bestaan. Een toga Pulla is een toga die werd gedragen in tijden van rouw en was gekleurd in zwart of grijs. Oke nu ons brein is opgefrist met de romeinse historie kunnen we even beseffen dat het best gek is om je collectie te vernoemen naar een mantel die je aandeed als je in rouw was. Dit is wel een beete weird... waarom zou je de collectie naar een toga vernoemen die je aantrok als je hoorde dat je kat was overlopen door een romeins peleton.

Later zag ik de schoonheid er van in. De Toga Pulla laarsjes zijn ook wat donkerder en stoerder en het past eigenlijk wel bij de naam van de collectie. Ik denk dat deze laarsjes een mooie en aparte toevoeging zijn aan het aanbod van 786FRIDGE en ik zal ze zeker even komen bekijken in de winkel of via de website, ze zullen medio december 2016 verkrijgbaar zijn bij ons.

Ben jij benieuwd naar de Toga Pulla western ankle boot ? volg ons op social media en blijf up-to-date!

Exclusive news & updates
| Newsletter