786FRIDGE | A new brand in store, VICO

786FRIDGE | A new brand in store, VICO

| News |

Make room for the Vico shoes

Vico is een nieuw schoenenmerk dat wij sinds kort in onze winkel en online verkopen. Dit merk is een Europees merk dat werd opgericht in 2012 en is gecreëerd met passie tussen Rotterdam, Montebelluna (Italië) en Porto (Portugal). Alle schoenen van dit merk worden met de hand gemaakt van het beste Europese leer. Het leuke aan dit merk is dat het unisex is!

Inspiration

VICO haalt haar inspiratie uit reizen en verschillende buurten van over de hele wereld. De merknaam VICO komt van Latijnse woord Vicus, wat 'in de straat' of 'in de buurt' betekent. Elke buurt over de hele wereld heeft zijn eigen verhaal en dat is precies wat VICO mooi vindt om haar inspiratie uit te halen.

Craftmanship & Materials

De schoenen van dit merk worden in een familie fabriek handgemaakt dichtbij de stad Porto in Portugal. Deze familie maakt al meerdere generaties, met dezelfde passie als VICO, schoenen. In deze fabriek gebruiken ze alleen het aller fijnste Europese leer, want goede kwaliteit schoenen komen van goede kwaliteit materialen, zoals VICO zegt.

Klik hier om alle schoenen van VICO te bekijken!

VICO shoes

 

 

 

 

 

Exclusive news & updates
| Newsletter