786FRIDGE | An addition to the Raiine collection

786FRIDGE | An addition to the Raiine collection

| News |

OMG, they just keep adding new items to the collection!

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van Raiine. Daarom zijn we meer dan blij dat zij nog meer items toevoegen aan hun geweldige Spring/Summer collectie! Jurken, blousjes, truien & meer! Lees snel verder om de nieuwe items te bekijken.

The Beaumont dress

Dit mooie 'Beamont' blouse-achtige jurkje is perfect voor de zomer. Door het frisse lichtblauw/wit-gestreepte patroontje en de leuke palmboompjes kom je helemaal in de vakantiestemming. Het jurkje is gemaakt van mooi en stevig katoen, waardoor 'ie de blouse-vibe krijgt. Combineer dit jurkje met een leuk paar instappertjes voor een beachday, of trek er een mooi paar witte sneakers bij voor de perfecte staddag! 

The Blythe blouse

Dit 'Blytheblousje is de blouse variant van de Beaumont dress. Ook dit blousje heeft het frisse blauw/wit-gestreepte patroon met de palmboompjes. Dit item staat super leuk op een witte broek en witte sneakers. Zo heb jij een echte zomeroutfit! Dit blousje is ook gemaakt van het mooie en stevige katoen, net zoals de Beaumont dress. Dit blousje staat ook superleuk op een rokje (misschien wel het 'Cynder' leren rokje van Raiine?). 

The Fortuna sweater

Deze mooie 'Fortunatrui is perfect voor de koudere lentedagen. Door de 'faded' gele kleur en warme katoenstof is deze sweater een goede combie tussen de zomersfeer en de koudere lentedagen. Draag hem op een leuke witte of zwarte skinny jeans voor de casual look of doe er een leuk rokje bij aan om het toch wat netter te maken.

Raiine Fortuna sweater

Exclusive news & updates
| Newsletter