786FRIDGE | The boots of Alexander Wang

786FRIDGE | The boots of Alexander Wang

| News |

Alexander Wang, your boots are amazing

De prachtige klassieke designs van Alexander Wang stellen ons nooit teleur. Vandaag laat ik jullie een paar van mijn favoriete ontwerpen van Wang zien. Alle laarsjes hebben natuurlijk de iconische 'hap' uit de hak, iets wat kenmerkend is voor Alexander Wang.

The Gabi boots

Wang maakt natuurlijk alleen gebruik van het allermooiste leer. Dit zien we ook terug in de 'Gabi' boots. Deze enkellaarsjes hebben een mooie hak van 7 centimeter, wat hen een classy look geeft. De laarsjes hoeven natuurlijk niet persé een classy look uit te stralen. Spice things up door ze te combineren met een stoer leren jasje (die van Raiine misschien?)!

                                                        De tekst gaat verder onder de foto

                                                     Alexander Wang Gabi boot

The Gabriella boots

Dit mooie 'Gabriella' laarsje heeft een iets hogere schacht dan de Gabi boot, maar is wel gemaakt van het mooie kalfsleer waar Alexander Wang zo van houdt! Ook heeft deze laars het iconische hapje uit de hak, dat mag zeker niet ontbreken! Het leer voelt zacht aan en zit ook niet stug, wat een belangrijk punt is! De elastieke details aan de zijkanten van de schachten zorgen ervoor dat het laarsje als gegoten om jouw voet heen zit. De mooie hak maakt het af. Combineer dit onder een mooie zwarte skinny jeans en een colbertje and you are ready to go!

                                                          De tekst gaat verder onder de foto

                                                 Alexander Wang Gabriella boot

The Anouck boots

And last but not least, de 'Anouck' boots! Deze prachtige laarsjes hebben hetzelfde uiterlijk als de Gabriella boots, maar dan met een lagere hak. Dit is dus een meer casual everyday boot. Doordat het hakje lager is, zijn deze boots super fijn om op te lopen. Een dagje naar de stad? Trek ze aan en gaan! Ze zullen ook niet gaan knellen, met dank aan de elastische details aan de zijkanten van de schacht. Combineer deze laarsjes met een leuk rokje of stoere broek, everything goes met deze toppers!

                                               Alexander Wang Anouck boot


 

 

                                                            

Exclusive news & updates
| Newsletter