786FRIDGE | Caps, every guy needs one

786FRIDGE | Caps, every guy needs one

| News |

Caps make the man

Petjes, de reddende engel als je een badhairday hebt of om gewoon je outfit compleet te maken. Elke jongen heeft er wel eentje nodig. Laten wij nou net een paar mooie exemplaren voor jou bij ons in de winkel hebben ;). Check ze hieronder!

Philipp Plein's cap

Normaal heeft Philipp Plein uitbundige items, maar deze baseballpet is verrassend genoeg minder opvallend dan we gewend zijn. Op de voorkant van de pet zien we Plein's iconische skelet. Doordat deze pet niet zo uitbundig is, kun je hem makkelijk combineren. Is je hele outfit wat drukker? Doe deze pet erbij op en je outfit tones down a little! 

 De tekst gaat verder onder de foto

                                                  Philipp Plein Baseball cap

New Balance's caps

New Balance zou geen sportief merk zijn als ze geen petten zouden hebben, gelukkig hebben ze die wel! Deze caps zijn ideaal voor een sportieve look. Ga je sporten? Doe de zwarte of de grijze cap op en je bent ready voor je training! Natuurlijk kun je ze ook gewoon met een casual look opdoen ;). 

De tekst gaat verder onder de foto

New Balance capNew Balance cap

Nobis's cap

De cap van Nobis heeft echt een oldskool feel. De donkergrijze/bruinige pet heeft op de voorkant het Nobis logo geborduurd. Combineer deze pet met een rustige look, want dat is ook wat deze pet uitstraalt! De pet is aan de achterkant herstelbaar, wat super handig is!

                                                               Nobis pet

Exclusive news & updates
| Newsletter