786FRIDGE | The Parajumpers 'Carrie' jacket

786FRIDGE | The Parajumpers 'Carrie' jacket

| News |

The perfect Spring coat

De jassen van Parajumpers zijn stuk voor stuk toppers. Zo ook deze 'Carrie' bomber. In deze blog zet ik deze jas in het zonnetje!

The Carrie bomber in sky blue

Deze lichtblauwe 'Carrie' bomberjas is perfect voor het aankomend seizoen. In de lente (en soms ook nog in de Nederlandse zomer) kan het nog best koud zijn. Een winterjas is dan te warm, maar een bomber van Parajumpers is de ideale uitkomst! De jas is compleet winddicht, dus je zal het zeker niet koud krijgen tijdens een lentestormpje ;). De lichtblauwe kleur past goed bij de mooie blauwe lucht in de lente, wat wil je nogmeer?! Op de linkerarm staat het bekende Parajumpers logo. Dit geeft nog net die extra touch aan het jasje.

The Carrie bomber in navy blue

De mooie bomber hebben wij ook in het donkerblauw. Ook deze is winddicht en dus perfect voor de koudere lentedagen. De jas heeft een matte coating, wat een mooie finish geeft. De donkerblauwe kleur geeft een stoere look. Dus spreekt de lichtblauwe variant je niet zo aan? Dan is de donkerblauwe bomber een ideale match. Ook deze bomber heeft het bekende Parajumpers logo op de mouw. 

Wij kunnen niet kiezen... Jij wel?

Parajumpers Carrie

Exclusive news & updates
| Newsletter