786FRIDGE | The perfect Christmas gifts

786FRIDGE | The perfect Christmas gifts

| News |

It's almost the most wonderful time of the year again

Het zit er weer aan te komen: Kerst! Dat betekent natuurlijk cadeautjes krijgen. Maaar, dat betekent ook cadeautjes geven! En laten wij nou net de leukste cadeautjes hebben ;). 

The Marie Stella Maris giftsets

Marie Stella Maris staat bekend om haar heerlijke zeepjes, bodylotions, roomsprays en ga zo maar door. Een lekkere bodylotion of roomspray is ook altijd leuk om te krijgen. Deze twee giftsets zijn de perfecte Christmaspresents. Ga jij voor de giftset met de heerlijke roomspray en de geurkaars of ga je voor de giftset met de lekkere bodylotion en handzeep

Jewelry by Ivy&Liv and By1Oak

Sieraden doen het altijd goed. Een mooie ketting, ring of armband kan immers niemand weerstaan. Daarom is een sieraad van Ivy & Liv of van By1Oak (only in store) een echte aanrader. De mooie fijne sieraadjes zijn worden gemaakt van de mooiste materialen en steentjes, het cadeau heeft dus ook echt een mooie waarde!

Parfumes by Maison Margiela

Een lekker luchtje is altijd leuk om te geven. De parfum van Maison Margiela zijn hiervoor ideaal. De heerlijke geuren passen bij iedereen, er is er niet eentje die niet lekker is! Daarnaast zijn de showergels en de geurkaarsen ook toppers ;). Kom voor de hele collectie aan parfums even kijken in de winkel!

IVY & LIV sieraden

marie stella maris

Exclusive news & updates
| Newsletter