786FRIDGE | Colmar jackets you can't miss

786FRIDGE | Colmar jackets you can't miss

| News |

Jackets you must have this season

Colmar heeft altijd prachtige jassen. Deze collectie zit ook weer vol met mooie jassen die je écht moet zien! In deze blog laat ik je een paar zien. Lees snel verder!

The hooded jacket down 

Dit jasje is perfect voor het aankomende lenteseizoen. Zoals we weten kan het nog wel eens gaan regenen tijdens de lente in dit kikkerlandje. Gelukkig is daar deze donsjas van Colmar! Hij heeft een capuchon en met dons gevoerd. Zo houdt 'ie je droog en precies warm genoeg! Deze jas hebben wij in 2 mooie kleuren: grijs en donkerblauw. Deze jassen zijn superlicht en makkelijk oprolbaar. Zo kun je 'm makkelijk in een tas doen en meenemen, voor het geval een lentebuitje plaats gaat vinden ;). Voor welke kleur ga jij?

The bodywarmer

Een bodywarmer is altijd handig. De bodywarmer van Colmar is ook nog is fashionable, wat een top combie! Dit zwarte jasje is met dons gevoerd, dus hij is zeker warm genoeg voor de aankomende seizoenen. Is het net te warm voor een jas, maar net te koud om zonder jas te gaan? Doe een trui aan en trek deze mooie bodywarmer eroverheen en you are ready to go! Deze bodywarmer heeft geen capuchon, maar je kunt natuurlijk een vest met een capuchon eronder aan doen, opgelost! 

Benieuwd naar alle mooie jassen van Colmar? Klik dan hier!

colmar down jacket

Exclusive news & updates
| Newsletter