786FRIDGE | Colour of the day: Green!

786FRIDGE | Colour of the day: Green!

| News |

Give me more green! 

Groen, een kleur die je in allerlei tinten tegenkomt. Van army green tot aan pale green, er onwijs veel mooie tinten. Vandaag zetten we deze kleur extra in het zonnetje! Speciaal voor jou zetten wij onze mooiste groene items op een rijtje.

The green items of Anecdote

Anecdote heeft dit seizoen veel groen in haar collectie verwerkt. Iets waar wij heel blij mee zijn! Kijk bijvoorbeel naar het prachtige leren rokje of leren broek. Groene sweaters heeft Anecdote ook in overvloed! De bekende 'Do' logo sweater is er natuurlijk ook in het groen, een mooie forest green! Liever een zachte trui? Die is er in een lichte pale green.

The green items of SoGoodToWear 

De prachtige cashmere items van SoGoodToWear zijn er ook in een prachtige army groene kleur. Kijk maar naar dit mooie topje of dit zachtje truitje. Ideale items voor een chille look!

The green items of Claes Iversen

Claes Iversen koos voor een mooie lichte palm groen voor in hun collectie. Kijk bijvoorbeeld naar deze mooie lange jurkshirtje of lange rok. Combineer het shirtje met de mooie lange rok om het setje af te maken!

The green sneakers of ETQ and Filling Pieces

Ook ETQ en Filling Pieces doen mee met de groene trend. Het mooie sneakertje van ETQ heeft een licht palmgreen kleurtje dat bij superveel kleuren en items past! Filling Pieces ging voor een fellere kleur, een kikkergroene sneaker, een echte eyecatcher!

Anecdote knitwear

Filling Pieces

 

 

Exclusive news & updates
| Newsletter