786FRIDGE | The fashion trends of Spring/Summer 2018

786FRIDGE | The fashion trends of Spring/Summer 2018

| News |

The fashion trends of Spring/Summer 2018

De nieuwe fashion trends voor Spring/Summer staan alweer klaar! Deze trends bevatten onderanderen veel pastelkleuren, regenboogprinten en pailletten. In deze blog nemen we alle trends even onder de loep.  

The pastels

Pastelkleuren kunnen nooit de mist in gaan. Deze trend is ook zeker 1 van mijn personal favorites ;). Dat de pastelkleuren zijn gekozen als trend van Spring/Summer is totaal logisch. De frisse lichte kleuren schreeuwen namelijk gewoon lente en zomer! Het fijne aan deze kleuren is dat ze niet te druk en opvallend zijn en makkelijk te combineren. Een mooi voorbeeld uit onze winkel is de 'Bente' blouse van Anecdote.

The sequins

Glitters everywhere! Pailletten zijn de echte partymakers op elk feestje. Met een jurkje of blousje met sequins weet je zeker dat je de ster van de avond bent! Daarom snappen wij zeker waarom de pailletten in de trends van 2018 staan. Ga voor een item met zwarte pailletten voor een classy look of voor een item in kleurrijke pailletten voor een opvallende party look! Een mooi voorbeeld uit onze winkel is de 'Luliana' boot van Isabel Marant.

The rainbow colours

Misschien een gewaagde trend, maar wel superleuk! Met deze trend stapt de modewereld uit haar comfort zone. Met deze trend kun je helemaal over de top gaan of juist casual maken. Trek bijvoorbeeld een rainbow top aan met een zwarte broek en je look is casual. Durf je over de top te gaan? Combineer dan regenboog met regenboog. 

The sheer

Een trend die we al kennen uit 2017, maar ook weer terugzien in 2018: de sheer look. Doorschijnende blousjes en topjes waren bij ons allemaal natuurlijk bekend. Onder een doorschijnend topje draag je een mooie bh of hemdje, superleuk voor een night out! In 2018 zien we ook veel see-through jurken. Wij zijn fan, jij ook?


pastel roze

sequins

Exclusive news & updates
| Newsletter