JIMMY BUMA | Happy new year!

JIMMY BUMA | Happy new year!

| News |

 -Mandem faster- 

Het snelste jaar in de geschiedenis ooit tot nu toe.
Informatie als ’s werelds grootste digitale melkkoe, vloeit, groeit snel als bamboe.
Mede daarom geen bloggie om maar een Sinterklaas-Kerstrijm, oud en nieuw beschouwend zoals gebeurt in iedere december die ik mij remember. 

We “wouden” eigenlijk dit jaar allemaal zoveel meer doen dan is gedaan.
Maar wouden zijn bossen en door het lange bomen hierover, zien we het bos niet meer staan.
Onze boss op werk zien we wel elke dag aan en daar kan je aan zien, dat zij de top zijn, die wel ons aanzien geniet.
Maar hoe en wanneer bereik je die top, van de kattenberg in het Heilooërbos en was je dit jaar even helemaal los. 

We (be)leefden het jaar in een maatschappij waarin velen hebben leren spreken maar de meeste zijn vergeten om te zwijgen. Misschien is 2017 de tijd om de spreekwoordelijke volgorde van het zilveren spreken en gouden zwijgen ons weer toe te eigenen. Immers: a wise man once said, nothing. 

Online zijn was wat dat betreft het brons voor ons; oftewel het beste van de slechtsten. 

Ik ben absoluut niet anti sociale netwerken maar wel anti antisociaal netwerken en door alle tijd te besteden aan mijn telefoon lijkt dat net werken. Jouw gsm is geen verslaving maar een nieuwe levenshoefte waar je simpelweg zo min mogelijk behoefte aan moet hebben in je leven. 

Dus niet positief of negatief maar een New Balance en dus om het even. Parttime offline zal net als Filling Pieces een luxeartikel en fulfilling piece van ons leven zijn. Het is net als de webshop van 786FRIDGE je moet komen en gaan om er blij van te blijven, als je te lang op één pagina blijft zonder verversen, mis je de taart onder de kersen. 

Ik zeg geniet op NYE van de laatste honderden seconden van dit met Speed doordrenkte jaar. Want zoals bij ons witte Piet altijd zegt, voor je het weet sta je weer op de kerstborrel naast elkaar

Exclusive news & updates
| Newsletter