1811 herenkleding online te bestellen!

1811 herenkleding online te bestellen!

| News |

De Alkmaarse Hoogstraat is een exclusieve winkel rijker. Herenkledingzaak 1811 heeft zijn deuren geopend naast 786FRIDGE en presenteert winkelend publiek een royaal aanbod aan luxueuze designerkleding en -accessoires uit het hoogste segment. Collecties van populaire, gearriveerde en ambitieuze designers als Philipp Plein, Pierre Balmain, Parajumper, Versace, Colman, Calvin Klein, Goosecraft, Peuterey, Marcelo Burlon en Franzel Amsterdam worden stijlvol gepresenteerd in de volledig vernieuwde winkel.

De collecties van 1811 Men - Designers - Luxury zijn op het lijf geschreven van de modieuze man, die op zoek is naar een exclusieve outfit. 1811 staat voor hoog segment met een lage drempel en klanten genieten dezelfde klantvriendelijkheid, die men gewend is van dochteronderneming 786FRIDGE - Bags, Shoes & Accessories. Bekende, populaire designers hebben nu ook hun weg gevonden naar Alkmaar. De ruime collecties van exclusieve nationale en internationale modehuizen laten het designhart van jong en oud sneller kloppen.

Iedereen die zich wil onderscheiden op modegebied, is bij 1811 aan het juiste adres. De uiteenlopende, modieuze collecties zijn speciaal geselecteerd om een vleugje exclusiviteit toe te voegen aan jouw kledingkast. Ons team helpt je graag bij het vinden van de outfit, die jou laat shinen: wáár je ook bent! En uiteraard wordt ook aan de details gedacht. Want met de juiste accessoires is jouw outfit pas écht af.

1811 is gevestigd aan de Hoogstraat 9 en staat zeven dagen per week voor je klaar. Sinds Mei 2016 zijn alle producten via onze webshop online te bestellen. Bekijk hier de gehele collectie!

Exclusive news & updates
| Newsletter