786FRIDGE | The Leewood Place bag by Kate Spade

786FRIDGE | The Leewood Place bag by Kate Spade

| News |

The Leewood Place Makayla bag is absolutely stunning!

Kate Spade maakt zoals we weten prachtige tassen. Van handtassen tot crossbodies, stukt voor stuk zijn het plaatjes. Vandaag zetten we één van de nieuwe handtassen in de spotlight: de Leewood Place Makayla handbag. 

The Makayla handbag

Deze prachte Makayla (medium) tas is de perfecte handtas voor elke vrouw. Deze tas is classy, elegant en eyecatching! Hij is gemaakt van het fijnste zwarte koeienleer en is afgewerkt met witte lijnen, om zo de elegantie te benadrukken. De flap van de tas heeft een opvallende vorm. Het doet ons een beetje denken aan een bloemblaadje. De flap straalt echt vrouwelijkheid uit! Het Kate Spade logo dat is bedrukt aan de voorkant van de tas, is gemaakt van 14 karaats goud, OMG! Het fijne aan deze tas is dat je zelf kunt bepalen of je 'm als handtas wil dragen of als schoudertas, namelijk doormiddel van de afneembare schouderband. Zo kun je kiezen voor een classy handtas of een handige schoudertas (bijvoorbeeld voor tijdens het shoppen ;). Ik hoor je al denken, 'de tas is prachtig, maar past er wel genoeg in?' Jazeker! Vanbinnen is 'ie superruim! Al je spulletjes kun je er in kwijt. Je portemonnee, je make-uptasje, je borstel, een flesje water, je sleutels, noem het maar op. 

Liever de Makayla in het klein? Dat kan! We hebben dit mooie model ook in de kleine versie, handig voor naar de stad! Zo heb je lekker je handen vrij tijdens het winkelen. In de kleine versie passen precies alle basis dingen. Je pasjes, je lippenstift en sleutels. 

Kate Spade Leewood place MakaylaKate Spade Leewood place Makayla

Exclusive news & updates
| Newsletter