786FRIDGE | New brand in store: LOVE MOSCHINO for men

786FRIDGE | New brand in store: LOVE MOSCHINO for men

| News |

New brand alert! LOVE MOSCHINO for men!

We hebben een gloednieuw merk bij ons in de winkel hangen: LOVE MOSCHINO! Van dit geweldige merk hebben wij een aantal items voor heren in de winkel. In deze blog vertel ik je wat over dit merk en licht ik een aantal items uit. Read on!

About Love Moschino 

Love Moschino is een side collectie van het grote merk Moschino. Deze side collectie werd opgericht in 1986, om zo een meer betaalbare lijn te creeëren. Tot 2008 heette deze lijn 'Moschino Jeans'. De naam werd daarna veranderd naar Love Moschino. Sterke ontwerpen, sprekende kleuren, een dwarse kijk op fashion met hier en daar een geintje. Zo kun je deze side line van Moschino het beste omschrijven. High fashion met een twist; niet voor niet was het motto van Moschino More is more

The items

Van dit mooie merk hebben wij een aantal topitems. Kijk bijvoorbeeld naar deze zwarte sweater. Op de borst van deze trui is een vierkant logo'tje te zien met de tekst 'Love Moschino'. Het leuke aan deze sweater is dat je 'm zowel sportief als netjes kunt dragen. Hoe? Maak 'm sportief doormiddel van een paar stoere, sportieve sneakers erbij aan te trekken. Liever netjes? Een wit blousje onder een trui doet wonderen! zo heb je de trui classier gemaakt. And now on to the next item! Dit zwarte T-shirt met gekleurde letters is een echte opvaller. Doordat de basis zwart is en de logoletters gekleurd, steekt het mooi op elkaar af. Combineer dit shirt met een lichte spijkerbroek en je hebt een leuke voorjaarsoutfit! 

Benieuwd naar alle items van Love Moschino? Klik dan hier!

Love Moschino Tshirt


Exclusive news & updates
| Newsletter