786FRIDGE | We want more Kate Spade bags!

786FRIDGE | We want more Kate Spade bags!

| News |

The new Kate Spade bags have arrived!

Kate Spade, een superschattig en mooi merk. Daarom zijn wij heel blij dat we de nieuwe tasjes binnen hebben! De crossbodies zijn weer stijlvol, elegant en schattig, zoals we gewend zijn van dit topmerk. 

The Daniel Drive Bari crossbody

Deze prachtige crossbodies zijn gemaakt van het mooiste leer, waardoor ze een chique uitsraling geven. Deze crossbody heeft een zwarte kleur, waardoor 'ie overal bij past. De flap is sluitbaar doormiddel van een drukknoop. Zo heb je dus geen gepriegel met een ritsje als je haast hebt bij de kassa bijvoorbeeld ;). Deze crossbody hebben wij ook in een mooie grijze kleur, met een iet wat andere flap. Deze flap loopt namelijk over de hele voorkant van het tasje. Beide tasjes zijn ideaal voor als je je handen vrij wilt hebben. 

The Daniels drive Abigail handbag

Handtassen, iets waar bijna elke vrouw een zwak voor heeft. En al helemaal voor de Daniels drive handbag! Dit chique model heeft een zwarte kleur en is perfect voor een stijlvolle look. Het handige aan deze tas is dat 'ie ook een (afneembare) schouderband heeft. Zo kun je kiezen voor een handtas of voor een schoudertas. Hoe handig is dat?! Het mooie zachte leer geeft die extra touch aan deze tas. Ben jij al verliefd?

The Cameron street Byrdie crossbody

Dit model kennen we al en we zijn more than happy dat 'ie in deze collectie er nog steeds is! Dit tasje is de perfecte combinatie tussen schattig en chique. De ronde vorm geeft het die schattige touch en het mooie Saffianoleer maakt het tasje chique. Wat wil je nog meer? De gouden accenten passen perfect bij de zwarte kleur, het steekt mooi op elkaar af! Het formaat is ook ideaal, je kunt precies je belangrijkste spulletjes meenemen, zoals je pinpas, lippenstift en sleutels.

Klik hier voor alle nieuwe Kate Spade tassen!


                                                                Kate Spade Daniels Drive Handbag

Exclusive news & updates
| Newsletter