786FRIDGE | Hello Sprinter classic by Mason Garments!

786FRIDGE | Hello Sprinter classic by Mason Garments!

| News |

The Sprinter classic is here and he looks a bit different

Alle nieuwe Mason Garments sneakers zijn nu binnen. Toch? Oh wacht, deze hebben we nog niet laten zien! De Sprinter classic is terug met een andere look!

The Sprinter classic

De Sprinter classic kennen we nog van de vorige collectie. Nu is 'ie er weer, maar dan net in een ander jasje. Deze keer heeft de sneaker een wat grover model. Deze schoen straalt een sportieve schoen uit en is perfect voor iedereen die wel houdt van wat anders dan een klassiek model. De zool biedt goede ondersteuning en rolt goed af, waardoor je 'm zelfs ook voor écht sporten zou kunnen gebruiken. Maar ze zijn natuurlijk leuker om als everyday sneaker te dragen ;). Zoals we gewend zijn van Mason Garments is deze schoen gemaakt van het mooiste kalfsleer. Op de zijkant is een ronde badge met de letter 'M' te zien. Wij hebben deze topper in 2 kleuren, zwart en wit.

Je kunt deze sneakers werkelijk met alles combineren. Heb je een casual outfit met gewoon een simpele jeans en een sweater aan? Trek er een paar Sprinters bij aan en je hebt je outfit net even wat sportiever gemaakt! Met deze schoenen kun je eindeloos blijven combineren. 

Mason Garments Sprinter classic

Exclusive news & updates
| Newsletter