MUSUBI MINI BAG | ACNE STUDIOS

MUSUBI MINI BAG | ACNE STUDIOS

| News |

MUSUBI MINI BAG | ACNE STUDIOS

By Emi Beverdam

Je hebt de Musubi Mini Bag van Acne Studios waarschijnlijk al eens voorbij zien komen. Ze zijn er in verschillende maten, kleuren en vormen. Nou hebben wij sinds een week de Musubi Mini Bag binnen in de te gekke kleur, pale blue. Benieuwd naar de prachtige tas? Lees snel verder.

JAPANESE OBI SASH

De tas is gebaseerd op de Japanese Obi Sash. Dit is de kleurrijke sjaal of band die om de heupen wordt gedragen over een jurk of om de typische Japanse kimono.  De knoop van de Obi wordt de Musubi genoemd, de naam van de Acne tas. Vroeger werd geloofd dat de knopen kwaadaardige geesten wegjoeg. Tegenwoordig is het vooral een accessoires voor belangrijke ceremonies.

 OBI

DREAMING ABOUT SUMMER

De Musubi Mini Bag is nu verkrijgbaar in de toffe kleur ‘Pale Blue’. De tas is perfect voor in de zomer. Je draagt hem dan bij deze heerlijke outfit van SVNTY. De blouse en pantalon zorgen voor wat drukte in de outfit. Door de rustige kleur van de Musubi Mini Bag wordt ervoor gezorgd dat de outfit zich als een geheel vormt. Zoals de Japanese Obi Sash ook doet. De toffe witte Steffey Sneakers van Acne Studios eronder en je bent al helemaal klaar voor de zomer!

 summer reaDY

STILL WINTER

Natuurlijk is het nog eventjes winter. Daarom heb ik ook een winteroutfit voor jou ter inspiratie. In het Julie Shirt van Anecdote komt de kleur van de Musubi Mini Bag terug in een fijn streepje. Gecombineerd met een denim van Neuw en een warme trenchcoat van Frenken is je winteroutfit bijna af. Door de shiny sneakers van Filling Pieces ben jij helemaal ready voor een winterse dag.

WINTER

Exclusive news & updates
| Newsletter