786FRIDGE | New Givenchy bags in store!

786FRIDGE | New Givenchy bags in store!

| News |

Look at these new beauties!

De nieuwe collectie van Givenchy is eindelijk gearriveerd! Deze collectie zit weer vol met prachtige tassen. In deze blog laat ik je een paar zien. Lees snel door!

The backpack

Een backpack is een echte musthave voor elk stoer modemeisje. Deze backpack is gemaakt van het mooiste smooth leather en heeft een nonchalante look. De witte lijnen en het witte Givenchy logo steken mooi af op de zwarte basis van de tas. Het leuke aan deze tas is dat je 'm als echte rugtas kunt dragen, dus op je rug, of in je hand als handtas. Zo heb je een nonchalante look! Het handige aan deze tas is dat je er superveel in kwijt kunt. 

The studded Pandora Box crossbody

De Pandora Box is een iconische tas, iedereen kent dit pareltje. Deze keer heeft deze klassieker een nieuw jasje. De crossbody is gemaakt van het bekende mooie kalfsleer en is afgezet met mooie zilveren studs. Dit design is geïnspireerd door het werk van de Italiaanse architect en designer Gio Ponti. Deze Pandora is een echte opvaller en een musthave in jouw tassencollectie. 

The Duetto crossbody

Deze Duetto crossbody hebben wij nog niet eerder gehad in ons assortiment en wij zijn er nu al verliefd op! Voor dit tasje ging Givenchy voor een Rock 'n Roll vibe en we are feeling it! De zwart en wit kleuren steken mooi op elkaar af. In dit tasje past alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan je sleutels, een portemoneetje, je lippenstift, je poeder, meer heb je niet nodig toch? Als je het flapje open doet van de crossbody zie je nog een extra vakje met een rits. 

Givenchy Duetto crossbody

Exclusive news & updates
| Newsletter