786FRIDGE | See by Chloe, new bags!

786FRIDGE | See by Chloe, new bags!

| News |

We have a few new bags in store. Hi See by Chloe!

See by Chloe, the queen of crossbodies als je het ons vraagt. Elke collectie zien we de klassiekers weer terug, maar ook nieuwe tasjes! Dat is ook het geval met de Spring/Summer 2018 collectie. In deze blog laat ik jou een paar tassen zien.

 

The Kriss shoulderbag

Dit model hebben wij nog niet eerder gehad bij ons in de winkel. Dit schoudertasje is gemaakt van leer en suede. De flap is gemaakt van suede en de rest van de tas van zacht leer. Door de bruin/groene kleur heeft deze tas een beetje een cowboy/Ibiza look en dat vinden wij hartstikke leuk! Wat de cowboy/Ibiza feeling ook voedt, zijn de gouden ringetjes die zijn verwerkt in de randen van de tas. Dit alles bij elkaar maakt de Kriss shoulderbag tot de perfecte zomertas. Ga je toevallig naar Ibiza of een ander zonnig (ei)land? Dan moét je deze tas wel hebben!

 

The Polina shoulderbag

Het flapje van dit tasje heeft een leuke bloemachtige vorm en dat maakt dit tasje superschattig! Doordat ‘ie zwart is past ie bij elke outfit en is ie geschikt voor iedere gelegenheid. De ketting van de Polina bag is goud en steekt mooi af op de zwarte kleur van de tas. De ketting geeft het tasje ook een chique uitstraling. Als je naar de stad gaat of even snel de deur uit moet om iets te halen, is de Polina bag perfect! Je kunt hier al je pasjes en losgeld in kwijt, want de binnenkant van dit tasje dient als portemonnee.

 

The Susie shoulderbag

Dit model kennen we natuurlijk allemaal al, de Susie model. Dit is een echte klassieker en daarom zien we ‘m weer terug in deze collectie. Deze keer hebben wij de Susie in het zwart. Het fijne aan deze tas is, is dat ‘ie niet zo groot is. De binnenkant is verdeeld in handige vakjes, zo kun je dus al je spulletjes kwijt! De gouden details maken deze schoudertas helemaal af. Because, black & gold can never go wrong! Je kan dit tasje zowel casual als chique dragen, it’s up to you!

See by Chloe susie bag

Exclusive news & updates
| Newsletter