786FRIDGE | New brand in store: Frankie Morello

786FRIDGE | New brand in store: Frankie Morello

| News |

A new brand has arrived: Frankie Morello

We zijn zo blij dat we dit gave merk mogen verwelkomen bij ons in de winkel! In deze blog ga ik je wat meer vertellen over Frankie Morello en laat ik je een aantal items zien die wij nu binnen hebben. Read on!

The brand

Frankie Morello is opgezet in 1999 in Italië. Het merk begon als een brand met kunstige designs. Deze designs sloegen goed aan, want zelfs beroemdheden zoals Lady Gaga en Rihanna droegen hun ontwerpen! In 2016 besloot Frankie Morello het merk een nieuw leven in te blazen en als merk een andere identiteit aan te nemen. De designs kregen een andere look; een futuristischere en modernere look. 

The items

Van dit stoere merk hebben wij al een aantal items binnen, maar nog lang niet allemaal! Dus houd onze webshop in de gaten ;). Voor nu geef ik je alvast een kijkje in de collectie. Kijk bijvoorbeeld naar dit 'Naim' T-shirtDe kleuren combinatie zwart met futuristisch blauw geeft een goed beeld van waar Frankie Morello voor staat. Dit shirt is superleuk om op een mooie spijkerjeans te dragen of op een korte broek in de zomer! De broeken van Morello mogen ook zeker niet onopgemerkt blijven. De 'Sigfrido' jeans is een echte uitblinker. De donkere spijkerkleur met subtiele 'gedragen' look. Combineer deze met het 'Josemaria' T-shirt en je Frankie Morello outfit is klaar! 

Benieuwd naar alle items van Frankie Morello? Klik dan hier! En, vergeet niet, binnenkort wordt deze collectie aagevuld met nogmeer gave items! ;)

Frankie Morello

Exclusive news & updates
| Newsletter