786FRIDGE | Welcome to the store, Parbleu!

786FRIDGE | Welcome to the store, Parbleu!

| News |

Have you heard about this cool brand?

Wij verwelkomen het leuke merk Parbleu in ons assortiment! Laten we beginnen met een beetje achtergrond informatie over dit nieuwe merk.

About Parbleu

Parbleu is een opkomend Nederlands merk dat is opgericht in 2016 door Christaan Berg. De reden waarom hij zijn eigen label is gestart, is dat hij de prijs-kwaliteitverhouding van veel schoenenmerken niet vond kloppen. Hij vond dat er vaak te veel geld werd gevraagd voor een schoen die gemaakt was van goedkope materialen. Je betaalde simpelweg alleen voor de merknaam! Daar wilde hij met zijn eigen label verandering in brengen. En zo was Parbleu geboren. De naam komt van het (oud) Franse benaming voor het uitroepen van iets uit verrassing. Parbleu maakt sneakers van hoge kwaliteit, maar voor een normale prijs. Zo zijn high quality sneakers bereikbaar voor iedereen. 

The sneakers

De sneakers van Parbleu zijn gemaakt van het beste Italiaanse koeienleer en suede. De modellen zijn echte classics die tijdloos zijn. Dit is dan ook iets waar dit fantastische merk naar streeft. Met hun schoenen willen zij laten zien dat stijlvolle schoenen niet altijd duur hoeven te zijn. 

Benieuwd naar de sneakers die wij hebben van Parbleu? Klik dan hier

Parbleu sneakers

Parbleu sneakers

Exclusive news & updates
| Newsletter