786FRIDGE | The beautiful new collection from Anecdote

786FRIDGE | The beautiful new collection from Anecdote

| News |

We can't get enough of Anecdote

Anecdote stelt ons nooit teleur met haar prachtige collecties. Deze nieuwe collectie zit boordevol frisse kleuren en mooie designs. In deze blog ga ik een paar items uitlichten. Read on!

The 'Boule' blouse & the 'Pam' pantalon

Deze prachtige blouse en mooie pantalon passen supermooi bij elkaar doordat zij hetzelfde printje hebben. De groene kleur en het bloemenprintje zijn perfect voor de aankomende seizoenen! Het 'Boule' blouseje heeft korte mouwen en heeft een relaxed fit. Door de relaxed fit heeft het blousje een casual look. De 'Pam' pantalon heeft een mooie aansluitende fit en komt tot de enkel. Een bloot enkeltje geeft een lekker zomergevoel! Trek deze blouse en pantalon bij elkaar aan en je hebt een mooi zomers pakje. Natuurlijk kun je ze ook los van elkaar dragen, net zo leuk!

The 'Dot' dress

Deze supermooie middellange 'Dot' dress is zeker één van onze summerfavorites! De mooie frisse lichtblauwe kleur oogt zomers en staat iedereen mooi. De jurk heeft een mooie band met strik om de taille. Dit geeft een vrouwelijke extra touch. Dit jurkje kun je echt voor elke gelegenheid gebruiken. Een etentje? Een stranddag? Een dagje op het terras? Overal is deze jurk perfect voor! Dat is ook één van de redenen waarom wij zo weg zijn van dit prachtige item. Ben jij al verliefd?

Benieuwd naar de hele nieuwe collectie van Anecdote? Klik dan hier

anecdote dot dress

Exclusive news & updates
| Newsletter