786FRIDGE | New Acne Studios items

786FRIDGE | New Acne Studios items

| News |

Hello new arrivals from Acne Studios!

Geweldige kleding van de beste kwaliteit. Zo zou je de items van Acne Studios kunnen omschrijven. We <3 Acne Studios, dus we zijn superblij met de nieuwe kledingstukken die we binnen hebben gekregen! Lees snel verder om te zien wat we binnen hebben.

The items

Laten we beginnen met de bekende sweaters van Acne. De sweaters met in het klein de bekende smiley op de borst zijn iconisch. Zo eentje moet je gewoon in je kast hebben liggen. Wij hebben de trui binnen gekregen in een opvallende rode kleur. Zo ga jij kleurrijk de lente in! 

Nieuw is de grijze hoodie van Acne. Deze supercomfy trui is ideaal voor de koudere dagen. Zo ben je comfy én fashionable ;). Door ze buidelzak aan de voorkant kun je lekker wegzakken in deze trui. 

In de categorie jeans is Acne echt een ster. Nooit stellen zij ons teleur! Nu ook met de mooie 'Peg' jeans. Deze donkergrijze jeans is een wat hoger model, wat superfashionable is. Combineer deze broek met de rode sweater en je Acne outfit is helemaal compleet! 

And last but not least, het nieuwe spijkerjasje! Dit jasje is ideaal voor de aankomende lente. Denim is iets wat je veel terug zult zien komen. Dit jasje staat trouwens super leuk met een simpel T-shirt en de 'Peg' jeans ;).

                                    Acne Studios Fairview sweater

Exclusive news & updates
| Newsletter