786FRIDGE | New items from Calvin Klein!

786FRIDGE | New items from Calvin Klein!

| News |

Yessss new Calvin Klein items!

We zijn zo blij dat we weer nieuwe Calvin Klein items in de winkel hebben! Dit willen we graag met jou delen, dus in deze blog ga ik een paar items uitlichten van de nieuwe collectie. Lees je mee?

The 'Oser' wool scuba jacket

Deze mooie bomberjas heeft een mooie warme bruine kleur. Door de kleur is ie makkelijk te combineren. Combineer 'm bijvoorbeeld met een wit T-shirt en een mooie spijkerbroek. Zo heb je een mooie cleane outfit! Deze jas is gemaakt van een aparte stof, namelijk wol en scuba stof. Dit zie je niet vaak en dat maakt dit bomberjack ook zo speciaal! 

The 'Jasla' Polo

Deze mooie polo van Calvin Klein is superfancy en perfect voor formele gelegenheden. Wij hebben deze polo in 2 mooie kleuren: donkerblauw en groen. Aan het uiteinde van de mouwen van deze polo's bevinden zich 2 dunne strepen. Bij de donkerblauwe polo zijn deze streepjes wit en bij de groene variant zijn deze blauw. Deze polo's zijn niet alleen geschikt voor formele gelegenheden, maar natuurlijk ook perfect voor een casual day! 

The 'Olyn' jacket

Dit prachtige Olyn jasje heeft een zwarte kleur en een supermooie pasvorm. Dit jasje is superlicht en gevoerd, zodat 'ie je warm houdt op de zomerdagen en avonden wanneer je net niet zonder jas naar buiten kunt. Zelfs in de koudere lente periode houdt 'ie je lekker warm! Doordat de jas zwart is, is ie supermakkelijk te combineren! Zwart staat nou eenmaal geweldig met alles ;). 

Benieuwd naar alle items van Calvin Klein? Klik dan hier!

calvin klein jacket

Exclusive news & updates
| Newsletter