786FRIDGE | Hi Versace Jeans!

786FRIDGE | Hi Versace Jeans!

| News |

The new items have arrived!

Dit stoere merk is terug met nieuwe stoere designs! Wat we veel terug zien in de nieuwe collectie is het logo van Versace Jeans. Het logo is vaak bedrukt op de sweaters en T-shirts. Ook hebben wij een mooi jasje binnen. Ik laat je nu een paar items zien, maar dit is nog lang niet alles! Houd onze webshop in de gaten, binnenkort komt er meer ;).

The sweaters

De grijze sweater is een echte musthave voor deze koude dagen. Het logo van Versace staat groot in het midden van de trui, wat een leuke touch geeft! Combineer deze trui met een leuke jeans en je outfit is klaar! 

The T-shirts & Polo's

Versace heeft in deze collectie een mooie balans gevonden tussen de laidback designs en de wat opvallendere designs. Zo is er voor iedereen een perfect design! Zo zijn er 2 zwarte T-shirts, 1 zwarte met blauwe bloemen en een tijger en 1 zwarte met een blauw jungle patroon en een blokjespatroon in het midden. Wij zijn helemaal weg van deze kleuren combinatie, jij ook? Het witte T-shirt is wat meer laidback, met enkel een patroontje aan het einde van de mouwen en op de borst is het logo te zien. Versace Jeans heeft ook 2 basic T-shirt uitgebracht in de kleuren zwart en wit. Deze shirts kun je werkelijk met alles combineren. Ga je naar de sportschool? Trek er een sportbroek bij aan en je gym-outfit is klaar! Natuurlijk zijn ze ook hartstikke leuk om te dragen op een spijkerbroek of andere jeans ;). En last but not least, de zwarte polo. De polo is afgezet met gouden accenten op de mouwen en de kraag en op de borst het logo. Deze polo heeft een chique maar toch casual uitstraling. Combineer 'm met een zwarte broek en you are done!

The jacket

In deze collectie hebben wij een stoer jack in de winkel met op het midden een strook met een print. De hoge kraag geeft een leuke touch aan de jas. Deze jas is een echte musthave voor de lente en de zomer, je moet hem gewoon in je kast hebben! Dit jack heeft an het einde van de mouwen en de onderkant boordjes, waardoor de jas perfect aansluit op je lichaam. 

Houd onze webshop goed in de gaten, binnenkort wordt deze aangevuld met nogmeer Versace Jeans items!

 

Exclusive news & updates
| Newsletter