786FRIDGE | Oh yes, new Lanvin bags!

786FRIDGE | Oh yes, new Lanvin bags!

| News |

New bags everywhere

Lanvin, een van de beste merken als het gaat om prachtige klassieke tassen. We zien hun talent ook weer terug in deze nieuwe crossbodies. Let's get into it!

The Sugarbag mini

Een bekend en klassiek model van Lanvin. Elke collectie komt 'ie weer terug in een nieuwe uitvoering. Wij zijn helemaal weg van deze uitvoering! Deze zwarte Sugarbag is namelijk op de voorkant afgezet met mooie gouden studs. Op de voorkant van de flap staat ook het logo van Lanvin, iets wat niet mag ontbreken natuurlijk! De mooie gouden schouderketting van het tasje matcht prachtig met de gouden studs en het zwarte leer van het tasje. Wij zijn verliefd, jij ook?

The Lien bags

Deze Lien crossbody hebben wij in 2 maten, small en medium. Dit prachtige tasje is gemaakt van het mooiste geitenleer en heeft gouden accenten. De small en medium bags verschillen bijna niet met elkaar, maar er is wel één verschilletje. De small Lien bag heeft als schouderband een gouden ketting. De medium Lien bag heeft een mooie leren band als schouderband. Deze tasjes zijn ideaal voor stad dagjes en evenementjes. Heb jij al zo'n prachtige Lien bag?

 

 

Exclusive news & updates
| Newsletter