786FRIDGE | The new Raiine collection

786FRIDGE | The new Raiine collection

| News |

Hello fall/winter collection!

Raiine verrast ons elk seizoen weer met een geweldige collectie. Zo ook weer deze herfst/winter! De collectie zit vol met mooie leren jasjes, stoere broeken en rokjes en mooie blousjes. Shall we take a look?

The leather jackets

Leren jassen zijn met het gure herfst en winter weer natuurlijk ideaal. Daar was Raiine het ook mee eens en ontworp een stoer slightly oversized leren jack. De jas heeft hier en daar een vachtje wat het een leuke touch geeft. Ook houdt deze jas je nek heerlijk warm door het vachtkraagje. Ga je liever voor een korter model? Dan raden we je het 'Reuter' jack aan! Deze jas komt tot op de heup en heeft ook het vachtkraagje. 

De tekst gaat verder onder foto

RaiineRaiine

Everything leather

We just love leather, do you? Raiine surely does! Dat zien we zeker terug in hun gave leren rok en broek. Super leuk om te combineren met een mooie hak of toffe sneaker. Het leuke aan de broek is, is dat hij een edgy copper look heeft, dat zie je niet vaak! Trek er een grove sweater bij aan en de edgy look is compleet. 

De tekst gaat verder onder de foto
RaiineRaiine


The classy look

Raiine heeft niet alleen maar stoere items, maar ook nette classy items in de collectie. Kijk bijvoorbeeld naar het mooie zwarte blousje. Dit blousje heeft een licht printje er in verwerkt, wat het een leuk effect geeft. Ook heeft de blouse een sjaalkraagje die je kunt strikken voor een elegante look of los kunt laten hangen voor een nonchalante look. Bijpassend hoort de mooie zwarte pantalon die hetzelfde printje heeft. Aan de onderkant heeft deze pantalon 2 mooie strikken. Dit setje is een musthave!

De tekst gaat verder onder de foto
RaiineRaiine


The T-shirts

Raiine weet wel hoe zij een stoer T-shirt moet maken. Kijk maar naar het 'Rainbow' T-shirt! Dit shirtje heeft een edgy print er op wat superleuk staat met een stoere broek en een paar combat boots. Het "Norris' T-shirt is ook een echte topper. Een plain black T-shirt met een print er op en het Raiine logo, niet te druk en niet te saai. Combineer dit op een leren rokje en een paar gave sneakers en you are ready to go!

RaiineRaiine

 

 

 

Exclusive news & updates
| Newsletter