786FRIDGE | New Raiine items in store!

786FRIDGE | New Raiine items in store!

| News |

Oh my gosh, we have new Raiine items in store!

We hebben weer super leuke nieuwe items van Raiine in de winkel! 

De mooie 'Silver' zwarte sweater met een smiley op de voorkant en aan de achterkant een lijn met franjes is echt een stoer item. De trui is een beetje oversized, wat het lekker nonchalant maakt. Heb je hem liever als een regular fit? Geen probleem! Kies een maatje kleiner en hij zit als gegoten.

Ook nieuw is de prachtige 'Taylor' kimono. De kimono is donker olijf kleurig met een zwarte band en is mooi afgewerkt met een glim laagje. Ook heeft dit item een schattig patroontje, namelijk ananasjes en hartjes. Op de zwarte band zijn lichte tijger strepen te vinden. Combineer deze kimono met een skinny jeans om het stoer te maken of met een leren rok en een mooie top om het chique te maken.

Als derde nieuwe item hebben wij een mooie pantalon in een pyjama achtige stijl. Deze pantalon heeft de zelfde stijl en patroon als de kimono en is ook gemaakt van dezelfde mooie stof. Combineer dit item met een leuke top om een casual outfit te creëren.

Last but not least, de stoere lange denim jacket! Deze long jacket heeft een mooie denim grijze kleur en heeft een nonchalante look. Leuk voor een alledaagse look! Dit is een oversized model, dus als je hem liever wat meer fitted wil hebben, kies dan een maat kleiner!

Kijk hier onder waar jij deze nieuwe items kunt shoppen!

'Silver' black sweater, € 159,95. Klik hier om 'm te bestellen of kom langs in de winkel!

De 'Taylor' kimono, € 239,95. Klik hier om 'm te bestellen of kom langs in de winkel!

De 'Twilight' pants, € 189,95. Klik hier om 'm te bestellen of kom langs in de winkel!

De 'Cooper' oversized denim jacket, € 334,95. Klik hier om 'm te bestellen of kom langs in de winkel!

raiine

raiine

raiine

\raiine

raiine


 

Exclusive news & updates
| Newsletter