786FRIDGE | Hello there, new Spring/Summer collection from Frenken

786FRIDGE | Hello there, new Spring/Summer collection from Frenken

| News |

Get summer ready with the new Frenken collection

Met de lente en de zomer om de hoek komt de nieuwe Spring/Summer collectie van Frenken precies optijd. Frenken heeft aan elk scenario gedacht: koudere lentedagen en warme zomerdagen. In deze blog laat ik je een paar items zien. Lees snel verder!

The tops

Een T-shirt kan natuurlijk absoluut niet ontbreken in de zomer. Daar was Frenken het mee eens en heeft dit geweldige 'Eyelet' T-shirt ontworpen. Ook nog is in 3 supermooie kleuren! Namelijk: donkerblauwroze en wit. Dit shirt heeft een edgy look en dit komt door de zilveren oogjes die in het shirtje zijn verwerkt. Kortom, dit shirt is een echte musthave. In deze collectie zijn nog veel meer mooie tops. Neem een kijkje

The pants

Frenken staat bekend om zijn mooie pantalons. Die pantalons zien we ook weer terug in de nieuwe collectie! De 'Jagger' pantalons zijn beschikbaar in twee kleuren: donkerblauw en rood. De donkerblauwe variant is perfect voor everyday. Of je 'm nou aan doet naar je werk of naar een etentje, donkerblauw is altijd goed! De rode variant is een echte eyecatcher. Leuk om te dragen naar een feestje, zodat jij de partymaker bent ;). Natuurlijk is 'ie ook leuk voor een simpel tripje naar de stad! 

Benieuwd naar alle nieuwe items van Frenken? Klik dan hier

frenken jagger pantalon

Exclusive news & updates
| Newsletter