786FRIDGE | Take a look at these new Raiine items!

786FRIDGE | Take a look at these new Raiine items!

| News |

Hello Raiine's Spring/Summer collection!

Wij hebben de geweldige Spring/Summer collectie van Raiine in de winkel! En zoals we van Raiine zijn gewend, zijn de ontwerpen weer lekker stoer en edgy. Shall we take a look?

The T-shirts

Laten we beginnen met de 'Dome'PasoT-shirts. Dit design is eenvoudig met een cowboy/edgy look, we love it! Combineer dit T-shirt met een opvallende broek om zo de look af te maken. Het 'Lemon' T-shirt & het 'LomaT-shirt zijn T-shirts met een iets langere mouw, wat een baggy look creërt. Het Lemon shir heeft een opvallende gele kleur met paarden afgebeeld. Combineer dit shirt met een zwarte broek en een paar stoere laarsjes and your edgy look is done! Het Loma shirt is een zwart T-shirt met een witte tekst. Dit shirtje staat leuk op een rokje met een paar sneakertjes eronder. And last but not least, de mooie 'Simi ruffle' tee. Dit mooie shirtje heeft een zwarte bovenkant met zilveren ruffles aan de onderkant.  

The bottoms

De 'Sunsetjeans is een echte broek voor de lente/zomer. Dit mooie broekje heeft een lichte denim kleur met uitlopende pijpen. Trek er een leuk shirje bij aan van de nieuwe collectie en jouw lente look is compleet! Een leren rok kan natuurlijk niet ontbreken in een Raiine collectie. De 'Cynderrok is een mooie rok met een opvallende voorkant, lekker edgy! 

Shop nu snel de nieuwe collectie online of bij ons in de winkel!

Raiine Simi shirt

Exclusive news & updates
| Newsletter