NOBIS – LATIN FOR "US"

NOBIS – LATIN FOR "US"

| News |

NOBIS – LATIN FOR "US"

 By Emi Beverdam

Het begin.

In 2007 is Nobis in 40 landen begonnen om ons te inspireren met hun passie voor wanderlust en wil ons hiermee samen te brengen.  Door de hoge kwaliteit aan textiel en technologische innovaties nemen de jassen van Nobis je overal mee naar toe. Van wandelen door de bergen tot aan nieuwe steden ontdekken.

De kwaliteit.

De Canadese jassen bestaan uit technische elementen waardoor ze makkelijk kunnen ademen, water- en windproof zijn. De vulling van 100% Canadese witte eend zorgt ervoor dat jij heerlijk warm deze winter doorkomt. Door de hoge kwaliteit van de winterjassen wil Nobis een brug maken van functionaliteit naar fashion.

Onze collectie.

De collectie in onze winkel bestaat uit 5 verschillende pasvormen. Voor de dames hebben wij de Carla in de kleur groen en Meredith in het zwart. De heren hebben keuze uit de lange jassen Yves en Shelby, en een kortere jas namelijk de Heritage. Deze winterjassen komen allen uit de Foundation collectie. Deze collectie is gemaakt speciaal voor de outdoor avonturen. De bontkragen en capuchons zijn removeable. Ook deze collectie is voorzien van de vulling van 100% Canadese witte eend, materialen die kunnen ademen en zijn water- en windproof. Zo hoef je nooit te kiezen tussen stijl en comfort.

Je shopt de prachtige winterjassen hier en je kunt natuurlijk altijd langskomen bij ons in de winkel!

Nobis Men Wintercoats

Yves Parka Jacket, Shelby Parka Jacket en Heritage Parka Jacket.

Nobis Woman Wintercoats

Carla Jacket Down en Meredith Long Down Jacket.

Exclusive news & updates
| Newsletter