786FRIDGE | It's here, the new collection of Philipp Plein

786FRIDGE | It's here, the new collection of Philipp Plein

| News |

Take a look at the new collection

Heel veel kleuren en heel veel nieuwe items. Dit beschrijft de nieuwe collectie van Philipp Plein. Philipp Plein heeft dit seizoen zijn blingbling look omgewisseld voor een kleurijke look. We approve! Zullen we ons wat meer verdiepen in deze collectie?

The T-shirts & the sweaters

Een mooi voorbeeld van een kleurrijk item uit deze collectie is het Colby shirt. Dit shirt is bedrukt met de bekende doodskop en is overgoten met een regenboog aan kleuren. Hiermee val je zeker op! Natuurlijk zijn het niet alleen maar items met allerlei kleuren door elkaar. Kijk bijvoorbeeld naar het Weezer T-shirt. Een zwart T-shirt met de bekende doodskop in het geel. De perfecte balans tussen laidback en opvallend!

De sweaters van dit seizoen zijn zoals we gewend zijn geen tegenvallers. De stoere Impossible sweater is zwart met rode letters. Perfecte winterkleuren! Natuurlijk is er ook een sweater met de doodskop erop, de Pusher sweater. 

The pants

De stoere broeken zijn deze collectie weer van de partij. Kijk bijvoorbeeld naar deze donker grijze jeans. Deze broek zit wat losser, waardoor hij een laidback look geeft. Philipp Plein weet ook wel hoe hij een mooie denim jeans moet maken! Deze Daddy jeans heeft een blauwe wassing en een wat strakkere fit. 

The sneakers

Voor deze collecte heeft Philipp Plein superveel nieuwe modellen gecreëerd. Low tops en runners in allerlei soorten en kleuren. Deze Setting runner is een supersportief model en heeft 'Plein' op de hielen staan. De Aircraft low top heeft een gave camo kleur met oranje details. Ideaal voor iemand die niet bang is om op te vallen!

Benieuwd naar de hele nieuwe collectie van Philipp Plein? Klik hier!

                                  Philipp Plein Colby shirt

Exclusive news & updates
| Newsletter