786FRIDGE | New collection Pierre Balmain

786FRIDGE | New collection Pierre Balmain

| News |

Sweaters, Tees & more

De nieuwe collectie van Pierre Balmain is er! In deze collectie zien we veel tijgers en letterlogo's. Ook zien we de kleur army green veel terug. Maar ook basic kleuren zoals wit en zwart. Let's take a look!

The sweaters

De bekende logo sweater hebben wij 3 mooie kleuren: wit, zwart en army green. Deze sweaters zijn perfect voor elke gelegenheid. Heb je een net uitje? Doe er een blousje onder en je bent klaar! Maar ook zonder blouse zijn ze hartstikke leuk. Combineer ze met een stoere jeans en je casual look is af. De army groene sweater met de tijger is een sweater die zeker niet mag ontbreken in je kast. Doordat ze tijger oranje is, steekt het leuk af op elkaar. 

The T-shirts

Ook bij de T-shirts ontbreekt de tijger niet. Dit zwarte T-shirt heeft een lichtgrijze tijger op de voorkant en in het zwart het letterlogo eronder. Dit shirt is perfect voor een all black outfit. Zo valt het shirt door de lichte tijger goed op! 

The sweatpants

Deze joggingbroek is eigenlijk een joggingbroek en 'gewone' broek in 1. Je kunt deze broek namelijk makkelijk als sportief maar ook casual dragen! Combineer 'm met een van de logo sweaters en je hebt een laidback look. 

Exclusive news & updates
| Newsletter