786FRIDGE | Our favorite sale items for him

786FRIDGE | Our favorite sale items for him

| News |

Our sale favorites for him

Ons sale assortiment bevat niet alleen items voor vrouwen, maar natuurlijk ook voor mannen. Met merken zoals Philipp Plein, Franzel Amsterdam (In Gold We Trust), Filling Pieces, ETQ, en nog veel meer! In deze blog lichten wij een paar items uit die je niet mag missen. Read on!

 

Franzel Amsterdam A.K.A. In Gold We Trust

Franzel, een van de populairste merken op dit moment. Ook bij ons zijn de items van dit merk superhard gegaan. Maaaar… je hebt mazzel! We hebben nog een klein aantal items over. We hebben een mooi wit T-shirt, de 'Gothic', in de sale met op de borst het ronde logo van Franzel en achterop de rug het logo in het groot. Omdat ‘ie wit is, is dit shirt ideaal voor de aankomende zomer. Dus, waar wacht je nog op? Zoek je nog een goede sweater om deze laatste koude dagen door te komen? Dan is de ‘Gothic’ hoodie iets voor jou! Deze witte hoodie heeft op de borst in het klein het logo staan en achter op de rug is het logo in het groot te zien. Trek er een zwarte jeans bij aan en je casual look is af! And last but not least, het zwarte 'GothicT-shirt. Superleuk om een all black outfit mee te maken!

 

Filling Pieces

Als je nog geen paar sneakers hebt van dit geweldige merk, then you’re really missing out! De schoenen van dit merk zitten superlekker en gaan nog lang mee ook. Kijk bijvoorbeeld naar het Ghost Seamless model. Dit model zien we elke collectie weer terug, een klassieker dus! Lucky for you is dit model ook in de sale in het grijs. Het gave aan deze schoen is de zool. De aparte vorm van de zool is opvallend en geeft juist die leuke touch aan de schoen. Door het ‘gaasje’ in het midden van de sneaker, verschilt ie van andere schoenen, wat juist leuk is! De Legacy Arch Runner is een sportieve sneaker die je ook zeker niet mag missen. Deze schoen hebben wij in de sale in de kleuren lichtgrijs en blauw. Dit model is een sportief model en nèt even wat anders dan de ‘standaard’ modellen van Filling Pieces. Klik hier voor alle Filling Pieces sneakers in de sale.

 

Philipp Plein

Het merk van de doodskop en de glitters, Philipp Plein! Natuurlijk mag dit stoere merk niet ontbreken in onze sale favorites. Het ‘Colby’ T-shirt is bijvoorbeeld een kleurrijk item wat ideaal is voor aankomende zomer. Als je er een lichte spijkerbroek bij aantrekt is je hele zomerlook compleet. Gelukkig heeft Philipp Plein ook een stoere spijkerbroek in de sale, namelijk de ‘super straight cut’ jeans. En om de look af te maken passen de ‘Euphoria’ sneakers van Plein er perfect bij. Zo heb jij een hele Philipp Plein outfit en nog in de sale ook! Klik hier voor alle sale items van Philipp Plein.

Exclusive news & updates
| Newsletter