786FRIDGE | In the spotlight: See by Chloe

786FRIDGE | In the spotlight: See by Chloe

| News |

The wonderful bags of See by Chloe 

See by Chloe stelt ons nooit teleur met haar mooie tassen. Vandaag zet ik de crossbodies van dit mooie merk in de spotlights. Een crossbody is een musthave voor elke vrouw. Je kan alles wat je nodig hebt er in kwijt en zo loop je ook niet steeds te sjouwen met een grote tas. 

The Lois crossbody in navy blue

Dit mooie bekende model crossbody heeft een navy blauwe kleur, perfect voor de winter! Wat opvallend is aan dit tasje, is dat de klep van suede is en de rest van kalfsleer. Het tasje is afgezet met gouden accenten, wat mooi afsteekt op de donkerblauwe kleur. Superhandig om mee te nemen naar de stad, zo heb je je handen vrij om lekker te shoppen ;).

The Lois crossbody in light beige

Deze crossbody is hetzelfde model als in het stukje hierboven, maar dan is deze net een slagje groter en heeft een mooie licht beige kleur. In deze crossbody kun je nogmeer kwijt, zoals je (grote) portemonnee, je poeder, je lippenstift, je sleutels, etc! Los van de handigheid van deze tas, is 'ie ook gewoon supermooi en een ware eyecatcher.

The Hana crossbody

Deze mooie Hana crossbody is gemaakt van mooi kalfsleer en suede. Op de voorzijde van het tasje is een gouden ring bevestigd met daaraan een gouden sleuteltje. Door de mooie donkere kleur is ook deze tas perfect voor de winter!

The Joan shoulderbag

Deze mooie shoulderbag heeft net zoals de Lois crossbody een mooie licht beige kleur en heeft aan de voorkant een handig extra vakje. Op deze manier kun je nog meer kwijt in je fashionable bag!

                        see by chloe hana bag

 

Exclusive news & updates
| Newsletter