786FRIDGE | New collection So Good To Wear!

786FRIDGE | New collection So Good To Wear!

| News |

It's all about Cashmere

Het geweldige merk dat bekend staat om haar gebruik van 100% cashmere is terug bij ons met een nieuwe collectie! In deze blog laat ik jou een paar van de nieuwe items zien. En ik kan je vertellen, dit zijn musthaves voor de zomer!

The Raglan T-shirts

T-shirts zijn altijd een goed idee in de zomer. Maar vooral als ze van 100% cashmere zijn ;). So Good To Wear is het ook eens met deze statement. Het 'Raglan' T-shirt is hier een mooi voorbeeld van. Dit mooie shirtje is beschikbaar in 3 kleuren: zwartdonkerblauw en koraal rood. Het koraalrode shirtje is perfect voor het zomerweer, lekker kleurrijk! Donkerblauw en zwart zijn daarentegen altijd een safe choice. De shirtjes zijn niet alleen mooi, maar ook van perfecte kwaliteit. Ze zijn lekker zacht en gaan lang mee, wat wil je nou nogmeer?!

The Raglan sweaters

Deze sweaters zijn wat dunner dan je gewend bent van een sweater, maar dat maakt ze niet minder warm! Deze sweaters zijn namelijk ideaal voor de wat koudere zomeravonden. Door de lange mouwen en het cashmere zul je het niet koud hebben. Net als de T-shirts, hebben wij deze truitjes in drie verschillende kleuren: koraalroodgrijs en donkerblauw. Deze truitjes zijn helemaal leuk als je ze combineert met 1 van de hemdjes van So Good To Wear. Wat dacht je van deze?

Benieuwd naar alle items van So Good To Wear? Klik dan hier!

so good to wear

Exclusive news & updates
| Newsletter