786FRIDGE | Summer accessories for women

786FRIDGE | Summer accessories for women

| News |

The accessories you must have this summer

Accessoires zijn superbelangrijk en al helemaal in de zomer! Als je een lekker zomers kleurtje hebt is het leuk om ook mooie sieraden in te hebben, die mooi afstemmen op je kleurtje, toch? In deze blog laten wij jou een paar van onze favorieten summeraccessoires zien!

Jewelery

De mooie sieraden van Ivy & Liv zijn altijd een goed idee. Een van onze favorieten is de gouden Ruby ring. Dit subtiele gouden ringetje heeft een rood ruby steentje en staat nog mooier als je een lekker zomerkleurtje hebt! Bijpassend zijn de gouden Ruby oorbellen. Deze mooien oorbellen zijn subtiel, maar toch opvallend. Combineer de oorbellen en de ring samen en je bent compleet!

Wallets

Een portemonnee is een asseccoire dat je altijd bij je hebt. Hoe 'ie eruit ziet is dan ook niet geheeld onbelangrijk. Een van onze favorieten is de 'Compact' wallet van See by Chloe. Dit kleine schattige portemonneetje is een echte musthave. Door zijn formaat past 'ie in elke tas. De 2 schattige kwastjes die aan de portemonnee zitten, maken het helemaal af. Een andere portemonnee die je echt even moet zien, is die van Michael Kors. Deze zwarte Mercer wallet is gemaakt van supermooi zacht leer en heeft zilveren accenten. Er zit ook een polsbandje aan, zodat je 'm eventueel ook als clutch kan gebruiken. Superhandig!

ivy & liv ruby ring

Exclusive news & updates
| Newsletter