786FRIDGE | Summer favorites for her

786FRIDGE | Summer favorites for her

| News |

We can't wait for summer

De zomer komt nu al dichtbij en dat betekend een hele nieuwe summer wardrobe! In deze blog show ik je een aantal van onze zomer faves. Lees snel verder!

The tops

Blousjes en T-shirts, 2 soorten items die echt nodig zijn in de zomer. Een van onze favorieten is het 'Blythe' blousje van Raiine. Dit blauw-wit gestreepte blousje heeft een lekker zomers printje, namelijk palmboompjes! Dit blousje staat superleuk op een witte skinny jeans of op een mooi rokje. Next is het 'Olle' shirt van Anecdote. Dit leuke shirtje heeft een supermooie lichtblauwe kleur en schreeuwt gewoon zomer! Dit shirtje heeft een subtiele V-hals en dat geeft een mooie extra touch. 

The bottoms

Laten we beginnen met het 'Romee' rokje. Dit rokje heeft een prachtige A-lijn vorm en geeft een classy vibe. Door de donkerblauwe kleur is 'ie supermakkelijk te combineren. Doe er een leuk shirtje of blousje bij aan (misschien wel eentje uit onze favorites?) en je summer outje is ready! De 'Sunset' jeans van Raiine zijn jeans die ook zeker bij onze summerfaves hoort. Door de frisse lichte spijkerkleur is 'ie perfect voor de zomer! De wijde pijpen geven een leuke touch aan de broek. 

anecdote olle top

Exclusive news & updates
| Newsletter