786FRIDGE | Summer favorites for him

786FRIDGE | Summer favorites for him

| News |

Summerf favorites you can't miss

Met de zomer om de hoek wordt het wel tijd om eens te gaan kijken naar nieuwe zomerkleding, toch? Daarom laten wij jou in deze blog een paar van onze zomerfavorieten zien. Read on!

The tops

Een shirt is de helft van je outfit, niet geheel onbelangrijk dus. Een van onze favorieten is het Logo T-shirt van Balmain. Dit shirt is verkrijgbaar in 2 kleuren: wit en zwart. Dit shirt is basic, maar toch ook opvallend door het Pierre Balmain logo erop. Combineer 'm met een mooie jeans of korte broek en you are ready to go! Dit shirt van Versace Jeans is ook zeker een van onze favorieten. Het 'Uomo' T-shirt is zwart met een donkergroene print. Dit shirt staat leuk op een zwarte jeans. Zo heb je een all black outfit. 

The bottoms

Laten we meteen beginnen met de korte jeans van Versace Jeans. Deze shorts kunnen zeker niet ontbreken in jouw summerwardrobe! De mooie lichte spijkerkleur is ideaal voor in de zomer. Het geeft een frisse uitstraling! Combineer 'm met een simpel wit shirtje en jouw casual zomeroutfitje is klaar. Een mooie lange jeans mag ook niet ontbreken. Deze lange lichtgrijze jeans van Pierre Balmain heeft als extra touch een zilveren ketting aan de zijkant van de broek. Deze is overigens afhaalbaar ;).

pierre balmain logo t shirt

Exclusive news & updates
| Newsletter