786FRIDGE | 7th Day, Summer Vibes!

786FRIDGE | 7th Day, Summer Vibes!

| News |

7th Day, The Summer Vibes edition

Bij dit heerlijke weer hoort natuurlijk een heerlijk event. Daarom organiseren wij vandaag: 7th Day, Summer Vibes! Heerlijke koele drankjes, zwembadjes, grote roze flamingo's en een prachtige zomer collectie! Kom je ook even langs?

Het wordt nu natuurlijk echt zomer, maar heb jij je zomer collectie al compleet? Ik geef je een paar voorbeelden van items die je echt niet mag missen deze zomer.

Whitney top van Anecdote, € 89,95. 
Dit topje is ideaal voor de hete zomerdagen. Hij kan op een kort of lang broekje maar natuurlijk ook op een rokje! Dit mooie kleurtje staat iedereen prachtig en zit ook super lekker. Shop m hier!

                                                         anecdote

Pilot skirt van Raiine,  359,95.
Dit rokje is gemaakt van suede en heeft een stoere biker look. De army groene kleur is echt een top kleur voor deze zomer! Combineer 'm met een leuk shirtje of hemdje and you are ready to go! Shop 'm hier!

                                                           raiine

De Dyanne dress van Anecdote, € 159,95.
Dit super mooie jurkje van Anecdote is eigenlijk een blouse die gedragen wordt als jurkje, iets wat je nu steeds meer ziet! Het jurkje heeft een stoffen riempje waarmee je hem mooi getaiileerd kan maken. Hij is ideaal voor de zomer, lekker luchtig! Shop 'm hier!

                                                          anedote

De Holly sandals van Michael Kors, € 135,00.
Dit schattige sandaaltje mag echt niet ontbreken in jouw kast! Hij kan overal bij en is super mooi. Het leuke aan dit sandaaltje is dat ie een boot-achtige feel geeft doordat de bandjes gevlochten zijn. Er is keuze uit wit en marine blauw, echte zomer kleurtjes! Shop ze hier.

         michael korsmichael kors

Exclusive news & updates
| Newsletter