786FRIDGE | Sweater weather

786FRIDGE | Sweater weather

| News |

It's sweater weather season

Finally, the sweater weather is back! We kunnen de lekkere warmen truien en sweaters weer uit de kast halen, want het gure herfstweer is nu echt aangebroken. 

The collection

Natuurlijk hebben wij een super grote collectie aan comfortabele sweaters en truien voor jou. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige truien van Acne Studios of aan de toffe sweaters van Anecdote. De zachte wollen truien van Acne Studios zijn super zacht en, heel belangrijk, kriebelen niet! Ga je liever voor een meer laidback look? Dan zijn de logo sweaters van Anecdote meer jouw ding. De sweaters zijn aan de binnenkant gevoerd met een super zacht stofje, wat je dus ook lekker warm houdt! 

The colours

Deze sweaters en truien zijn er in allerlei kleuren, dus ook in jouw favo kleur! Denk bij de logo sweaters van Anecdote aan de kleuren navy blue, army green en mustard yellow. Ben je meer van de laidback kleuren? Dan zijn de mooie tijdloze sweaters van Acne Studios meer voor jou. Deze zijn in kleuren als zwart, donker grijs en blauw. Natuurlijk hebben we ook opvallende kleurtjes zoals rood en roze! Een echte eyecatcher voor in het grauwe weer. 

Where to get them

Ben je benieuwd naar alle vette truien? Klik dan hier voor de Anecdote truien en hier voor de truien van Acne Studios!

 

 

                              Anecdote logo sweater

                              Anecdote knitwear 

                    Acne knitwear

Exclusive news & updates
| Newsletter