786FRIDGE | VOGUE Online Shopping Night

786FRIDGE | VOGUE Online Shopping Night

| News |

25 OKTOBER 2017, VOGUE ONLINE SHOPPING NIGHT!

Houd woensdag 25 oktober 2017 vrij, want van 12:00 – 00:00u vindt Vogue Online Shopping Night weer plaats! Tijdens dit online shopping event, krijg jij unieke aanbiedingen en kortingen door simpelweg jouw lievelings merken online te shoppen. En nog beter, deze korting geldt ook in de winkel zelf! Je bent dus van harte welkom bij ons in de winkel om jouw favoriete items te komen shoppen.

VOGUE about 786FRIDGE

Vogue Online Shopping Night Only 20% korting op de hele collectie
Actiecode: VOGUE17
Profiteren van de korting? Ga op woensdag 25 oktober tussen 12:00 - 00:00 uur naar 786fridge.nl en je krijgt 20% korting in de online store

Met uitzondering van deze merken: By1Oak, Claes Iversen, Daniel Wellington, Raiine, Rika, So good to wear, Vlieger & Vandam, DSquared2, Margiela parfum en boeken.

Wat krijg je als je Noord-Hollands karakter met Franse allure mixt? Een héle fijne Alkmaarse winkel vol met topdesign: 786FRIDGE. En het beste nieuws is dat de rest van Nederland al die pareltjes kan shoppen in de online store. Leren laarsjes van Acne Studios, een Claes Iversen jurk, een tas van Givenchy, of een mannenshirt van Philipp Plein: het is er allemaal. En om het af te maken, kies je er bijvoorbeeld een geurkaars van Marie Stella Maris of een Vogue coffee table book over Christian Dior bij.

786FRIDGE

 

Exclusive news & updates
| Newsletter