786FRIDGE | A brand you must see, Voyous

786FRIDGE | A brand you must see, Voyous

| News |

What? You don't own an item of Voyous?

Een merk dat nu ranzend populair is, Voyous! Dit gave merk wordt gedragen door onder andere Nicki Minaj, Ronnie  Flex, Bizzey & nog veel meer bekende artiesten. Als zij het dragen kun jij natuurlijk niet achter blijven ;). Het leuke aan dit merk, is dat het zowel door mannen en vrouwen gedragen kan worden. In deze blog laat ik je een aantal items zien van dit merk. Lees snel verder!

The Checkered hoodie

Deze hoodie is een van de meest gewilde items van Voyous. En dat begrijpen wij wel! De zwarte hoodie heeft op de mouwen het bekende blokjespatroon. Door de zwart-wit combinatie straalt 'ie strakheid uit en is 'ie supermakkelijk te combineren. Trek er een zwarte jeans bij aan en je clean outfit is klaar! Een hoodie is perfect voor de wat frissere lentedagen of de wat koudere zomeravonden. 

The trackpants

Een joggingbroek is altijd een goed idee. Of je nou lekker thuis op de bank aan het chillen bent, even snel naar de supermarkt moet of gewoon een fashionstatement wil maken, met een joggingbroek zit je altijd goed. Nog beter is deze joggingbroek  van  Voyous! Deze broek is gemaakt van een glimmend stofje en dit geeft ook een leuke touch. Aan de zijkanten is het bekende blokjespatroon zichtbaar en aan de voorkant is het Voyous logo te zien. 

Benieuwd naar alle items van Voyous? Klik dan hier

voyous

Exclusive news & updates
| Newsletter