786FRIDGE | The perfect winter coat

786FRIDGE | The perfect winter coat

| News |

New winter, new coat

De winterjas, één van de belangrijkste items die je nodig hebt in de winter, helemaal in ons koude kikkerlandje! Natuurlijk moet 'ie warm zijn, maar het uiterlijk van je nieuwe winterjas is ook niet geheel onbelangrijk. Laten we is gaan kijken naar een paar jassen die wij in onze collectie hebben ;).

The classy coat

De manteljas is een prachtig soort jas, ideaal voor de classy girl. Met een mantel jas kun je veel kanten op qua looks. Zo kun je de jas combineren met een paar laarsjes om er een elegante look van te maken. Liever wat sportiever? Combineer de jas met een paar sneakers en je hebt je look classy but sporty gemaakt! Anecdote en Claes Iverson hebben beide een prachtige mantel jas ontworpen. Anecdote koos voor de klassieke manteljas, een lang model met een stoffen riem als sluiting. De mooie mint groene kleur geeft het een frisse look. Claes Iversen ontworp een knielengte jas met een prachtige diep blauwe kleur. De jas is sluitbaar doormiddel van twee knoopjes. Aan de achterkant heeft deze jas een mooi rushes detail. Voor welke ga jij?

De tekst gaat verder onder de foto

anecdote coatClaes Iverson

The sporty coat

Parajumpers staat bekend om haar sportieve jassen. Zo ook de winterjassen zijn lekker sportief en modern! Ze zijn dons gevoerd waardoor je lekker warm blijft tijdens de koude dagen. Doordat de jassen getaileerd zijn, geeft het een mooie vrouwelijke vorm. Bekijk ze hier

De tekst gaat verder onder de foto
ParajumpersParajumpers

The fluffy coat

Je zal het vast al gemerkt hebben, de fluffy coat is helemaal in de mode! Dat verbaast ons niks, want wij zijn helemaal weg van deze jas! De teddybeer jas is enorm warm en is lekker zacht. Ze komen in allerlei kleuren, printjes en stoffen, dus voor iedereen zit er wel eentje bij! Frenken heeft prachtige fluffy coats ontworpen van het mooiste wol. Kijk maar naar deze 'Scene' coat. Verkrijgbaar in zwart en bruin. Wat ook nog tof is aan deze jas, je kunt hem binnenstebuiten keren, en tada, je hebt een leren jas! Zo heb je een 2 in 1 jas en kun je leuk afwisselen. 

FrenkenFrenken

Exclusive news & updates
| Newsletter